| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
admin Site Admin

|
Пуснато на: Нед Фев 11, 2007 11:38 pm Заглавие: Server downtime |
|
|
Лошо. Ще трябва да спра сървера, че недоволства. Каза ми, че ако не го почистя ще ме съди за "умишлено предизвикана повишена температура на процесора" ... като че ли 60 градуса са проблем ...
Кога ли ... ами понеделник или вторник |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
supata90
|
Пуснато на: Пон Фев 12, 2007 10:49 am Заглавие: Re: Server downtime |
|
|
Не човек моля ти се не го изключвай тоя сървър,че само той ми остана да тегля музика от него.ако т'ва стане ще го пуснеш ли пак щото само от него свалям музика и не ми иска някви регистрации.  |
|
|
 |
nedevdare
|
Пуснато на: Пон Фев 12, 2007 11:32 am Заглавие: |
|
|
Нямаш право! Този сайт е най-хубавото нещо, което ми се беше случвало напоследък. М/д другото, така си и мислех...Толкова е хубаво, че не може да не му се случи нещо.Мислех си, обаче че ще бъдеш(админа) притиснат от Data.bg....Ако го спереш наистина ще ми липсва.  |
|
|
 |
admin Site Admin

|
Пуснато на: Пон Фев 12, 2007 4:07 pm Заглавие: |
|
|
А бе хора, спирам за почистване на сървъра. Ще го пусна пак. Между другото откакто Google ми отказаха рекламите за тоя сайт финансово нещата не са много розови. Тоя сървър иска ток, интернет и е ужасно шумен - не си заслужава да го търпя.
Ако някой ми намери спонсор (т.е. рекламодател) ще му бъда много благодарен.
P.S. Колкото до дата.бг - не са ме притиснали още защото са мнооого нелегални. Имам 2 ГБ база данни с доказателства какво има на техните сървери + back up на DVD |
|
|
 |
IVAKA
|
Пуснато на: Пон Фев 12, 2007 5:03 pm Заглавие: |
|
|
а дано  |
|
|
 |
IvanTheChemist
|
Пуснато на: Пон Фев 12, 2007 5:46 pm Заглавие: |
|
|
Да ти дам подсказка - попитай пичовете (пичката) от гладен.бг. Те ще се навият най-вероятно за реклама. |
|
|
 |
wayne_rooney
|
Пуснато на: Пон Фев 12, 2007 9:21 pm Заглавие: |
|
|
| #1 е тая търсачка!!!!! |
|
|
 |
admin Site Admin

|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 7:38 pm Заглавие: |
|
|
| Това беше - почистих го. Сега само трябва да намеря превоз за прахта. |
|
|
 |
nedevdare
|
Пуснато на: Сря Фев 14, 2007 9:59 am Заглавие: |
|
|
| Ураааа! Жив да си! Измисли някакъв начин за спонсориране - ето аз например с удоволствие вместо да плащам на Дата-та 2.40лв предпочитам да ти превеждам тези пари на теб всеки месец. Просто ме кефи идеята. И мисля, че няма да сум само аз. Все пак едни цигари са 2.60лв на ДЕН, а едно кафе е 1лв. В месеца няма да пуша един ден, но, надявам се, ще насърчавам хора като теб..... Успех! |
|
|
 |
admin Site Admin

|
Пуснато на: Сря Фев 14, 2007 8:05 pm Заглавие: |
|
|
| nedevdare написа: | | Ураааа! Жив да си! Измисли някакъв начин за спонсориране - ето аз например с удоволствие вместо да плащам на Дата-та 2.40лв предпочитам да ти превеждам тези пари на теб всеки месец. Просто ме кефи идеята. И мисля, че няма да сум само аз. Все пак едни цигари са 2.60лв на ДЕН, а едно кафе е 1лв. В месеца няма да пуша един ден, но, надявам се, ще насърчавам хора като теб..... Успех! |
Е то к'ва е разликата - от трън та на глог. Не е ли все тая дали ще плащате на мен или на дата.бг. Даже търсачката на дата.бг се обновява по-често.
Много лесно мога да го направя така, но идеята е да е безплатно. |
|
|
 |
IVAKA
|
Пуснато на: Чет Фев 15, 2007 12:58 pm Заглавие: |
|
|
Опа , БАЦАААА  |
|
|
 |
ivo328

|
Пуснато на: Съб Фев 17, 2007 1:49 pm Заглавие: |
|
|
admin браво браво жив и здрав да си господ здраве да ти дава от здраве да не те отърва  |
|
|
 |
|