Power File Search Форуми Power File Search
Търсачка за българските free сървъри

<<Back to search Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Match Sort by File type
първото дарение

Създайте нова тема   Напишете отговор    Power File Search Форуми -> Новини
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
admin
Site Admin

МнениеПуснато на: Пет Авг 03, 2007 10:29 pm    Заглавие: първото дарение Отговорете с цитат

Вече има един дарител Smile благодаря.
благодарности и на jabse.com макар 4е те пе4елят от цялата работа. Ако бях на ваше място щях да съм първия сложил линк на първа страница срещу 1.20 - 60 000 уникални посетители на месец с/у 1.20 е добра сделка.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ivo328

Местожителство: Бездомен

МнениеПуснато на: Пет Авг 10, 2007 6:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

хайде и ас се включих се пак немога да си изкривя душичката и да кажа че търсачката не съм я ползвал над 1000 пъти Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
admin
Site Admin

МнениеПуснато на: Пет Авг 10, 2007 9:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

мтел 088 х ххх хх6 - мерси. общо 2 + 3 от jabse общо 5 смс-а. Ако станат 10 ще сложа брояч. Знаеш ли какво е интересното? по-печалившо е да изнудиш хората да дават пари отколкото да ги молиш Smile. Реших да се убедя в това и пуснах следната услуга:
http://m8ball.nicksoft.info/index_com.php
Разбира се "изнудване" не е точната дума защото никой не съм накарал да пише глупави въпроси като "жената на <трите имена> ще разбере ли че е спал с мен <трите имена>" Smile ех, жени!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Power File Search Форуми -> Новини Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

MLDb.org Magic 8 Ball Croler Web Search Croler Web Directory NS Linux Cookbook Bianca Ryan MyBestMatch.net