Power File Search Форуми Power File Search
Търсачка за българските free сървъри

<<Back to search Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Match Sort by File type
По-добрата търсачка?
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Power File Search Форуми -> Новини
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
admin
Site Admin

МнениеПуснато на: Пон Ное 06, 2006 4:42 pm    Заглавие: По-добрата търсачка? Отговорете с цитат

Разглеждах класациите и забелязах че в БГ Топ има една търсачка която стои над тази - http://www.krasta.com/ и реших да потърся нещо и ето резултата:

Цитат:
Резултати от търсенето на : търсяCan't connect to MySQL server on '192.168.0.3' (113)

... и се питам как една търсачка която не работи е по-харесвана от тази. На ден през този сайт минават по 800 посетитяля. От тях само 5-6 гласуват за сайта. Ето защо стигнах до заключението, че останалите не харесват сайта. Щом не го харесвате значи ако го спра няма да е голяма загуба.

Все пак ще ви дам още един шанс. От днес до края на месеца ще следя класациите. Ако не гласуват поне 20% от посетителите - сайтът изчезва.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
lubo555

МнениеПуснато на: Пон Ное 06, 2006 5:16 pm    Заглавие: Re: По-добрата търсачка? Отговорете с цитат

Оффф заеби ги тея топ100 топ5 топ лайно! Сайтчето си върши страхотна работа и всеки си върши работата и излиза...просто всеки е наплашен от такива надписи...Гласувай тук, дръпни си това безпари , Ти си 999999 посетител и печелиш.... никой не клика!

Ако сайта беше личен на някоя засукана кака...ами щях да гласувам...но все пак е търсачка...и то мн добра...... но влизам тук за да си свърша работата...и пак аут ...и така по няколко пъти на ден...а не да оценявам. Мразя тъпите класации!

Ако ти е за гласа...ми направи идекса С ВХОД и да се клика и в поп ъп да гласува за твоя сайт... Тъпо е!!! Ако ти е за тва да си в топ 100 ...ми плати си и ще ти седи на сяка страница реклама и ... пак същата раута... Даже е по добре тва гласувай да го махнеш...всички ламерски сайтове го имат.... важен е броя на посещенията, а не броя на гласовете в някаква тъпа класация, нали ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
admin
Site Admin

МнениеПуснато на: Пон Ное 06, 2006 6:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не става въпрос за броя гласове в тъпата класация. Става съпрос за броя посетители която тя носи.
Намерете начин да разпростряните сайта и няма проблем - даже ше махна класациите.
Идеята е че тоя сървър му трябва 24 ч. в денонощието ток, бърз интернет и доста работа. Тези неща струват пари, а парите идват от рекламите (не като дата.бг от потребителите).
А това с входа никога няма да стане щот е против разбирането ми за World Wide Web. И класациите са нещо такова, но все още са необходимо зло.
Върнете се в началото
PesoglaveC

МнениеПуснато на: Пон Ное 06, 2006 8:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

еи пич глеи кво търсачката върши перфектна работа..
БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО!
но ако си я направил само заради тъпите топ 100 и топ 10 или каквито и да било глупости и класаци..
Разбирам че трябват средства за подържане на сървъра но..
Незнам но те моля
НЕ СПИРАЙ ТЪРСАЧКАТА!!!
PesoglaveC

МнениеПуснато на: Пон Ное 06, 2006 8:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

сега ще гласувам за нея щом толкова те интересува това..
а за разпространиението всеки ден давам линк на някои от приятелите си..
ANTRAX

МнениеПуснато на: Вто Ное 07, 2006 3:05 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе незнам за другите но на мен тази търсачка много ми харесва няма нещо което да съм потърсил и да не съм го намерил! Тук намерих неща които съм търсил със годините и никъде другаде не съм откривал! Моите уважения но мисля че по важното е броят посетители а не броят гласували! Според мен не спирай търсачката!!!! БЛАГОДАРЯ
Върнете се в началото
tyecggbg

Местожителство: Y HAC

МнениеПуснато на: Вто Ное 07, 2006 9:49 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Да трябват пари за да се живее. Ми както казаха по горе "направи идекса С ВХОД и да се клика и в поп ъп да гласува за твоя сайт"
Аз мисля, че това не е лоша идея.
Върнете се в началото
Aurum

МнениеПуснато на: Вто Ное 07, 2006 9:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами заеби ги другите саита е идеален мен ако питаш и ще съжалявам ако го изтриееш :(
Върнете се в началото
ivo328

Местожителство: Бездомен

МнениеПуснато на: Вто Ное 07, 2006 10:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

здравейте на всички Smile значи ползвам тая търсачка от около 2 месеца много съм доволен от нея препоръчвам я на приятели и познати те също са много доволни сега забелязах тоя надпис отгоре и видях за какво става въпрос чесно казано аз не съм гласувал за саита за което много съжалявам Crying or Very sad вече го правя казвам на всеки които ползва търсачката да гласува защото изобщо не ми се иска да загубя и последната си добра търсачка както знаем всички нещата много се прецакаха и ще стават по зле Exclamation незная кой я е направил тая търсачка незнам какви пари му коства и какви усилия но само едно мога да кажа търсачката е превъзходна и върши чудесна работа дори търсачката да изчезне изкам да благодаря на човека който я е направил

Върнете се в началото
admin
Site Admin

МнениеПуснато на: Сря Ное 08, 2006 3:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не мисля, че е чак толкова трудно да кликнете по 1 път на ден поне на БГ ТОП (първата класация). Останалите не са важни.
Може и да не се усеща по време на търсенето но сървъра се товари и то много. Трябва да се замени 2 GHz Celeron с 3 GHz Pentium с HyperThreading и да се купи още 1 GB RAM. Хич не е леко да се търси в 5 000 000 файла. Базата данни + индексите за търсачката са над 4 GB.

Така че след като не искам пари бихте могли поне едно кликване на ден да ви се откъсне от сърцето. При добра връзка отнема не повече от 15 секунди.

Представете си ако 1/2 от тези 800 посетители кликат всеки ден по 1 път - това прави 4000 гласа за 10 дни - първо място в класацията и нов процесор за сървъра. Така че не бъдете егоисти.

P.S. Няма по-досадно нещо от pop up. Аз съм против това, а и БГ ТОП са против и няма да разрешат. Всеки сайт, който използва pop up като реклама или средство за гласуване не заслужава да бъде в интернет.
Върнете се в началото
IvanTheChemist

МнениеПуснато на: Чет Ное 09, 2006 11:34 am    Заглавие: Отговорете с цитат

На мен едно влизане и търсене ми е един глас в БГтопа. А аз търся почти всеки ден. Днес гласувах, утре пак, за вдругиден ще видим дали изобщо ще се докопам до комп Laughing
Върнете се в началото
IVAKA

МнениеПуснато на: Чет Ное 09, 2006 9:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

нееееееееееее мен лично ме марзи да цъкам за тва Confused Confused Confused Confused Confused
Върнете се в началото
IVAKA

МнениеПуснато на: Чет Ное 09, 2006 9:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

само не спирай търсачката Wink Exclamation Exclamation Twisted Evil
Върнете се в началото
Duffer

МнениеПуснато на: Пет Ное 10, 2006 12:05 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Не се отказвай, ако трябва ще цъкаме. Cool
Върнете се в началото
IVAKA

МнениеПуснато на: Пет Ное 10, 2006 10:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Точно така Wink Idea Exclamation
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Power File Search Форуми -> Новини Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Страница 1 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

MLDb.org Magic 8 Ball Croler Web Search Croler Web Directory NS Linux Cookbook Bianca Ryan MyBestMatch.net