| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
admin Site Admin

|
Пуснато на: Пон Ное 06, 2006 4:42 pm Заглавие: По-добрата търсачка? |
|
|
Разглеждах класациите и забелязах че в БГ Топ има една търсачка която стои над тази - http://www.krasta.com/ и реших да потърся нещо и ето резултата:
| Цитат: | | Резултати от търсенето на : търсяCan't connect to MySQL server on '192.168.0.3' (113) |
... и се питам как една търсачка която не работи е по-харесвана от тази. На ден през този сайт минават по 800 посетитяля. От тях само 5-6 гласуват за сайта. Ето защо стигнах до заключението, че останалите не харесват сайта. Щом не го харесвате значи ако го спра няма да е голяма загуба.
Все пак ще ви дам още един шанс. От днес до края на месеца ще следя класациите. Ако не гласуват поне 20% от посетителите - сайтът изчезва. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
lubo555

|
Пуснато на: Пон Ное 06, 2006 5:16 pm Заглавие: Re: По-добрата търсачка? |
|
|
Оффф заеби ги тея топ100 топ5 топ лайно! Сайтчето си върши страхотна работа и всеки си върши работата и излиза...просто всеки е наплашен от такива надписи...Гласувай тук, дръпни си това безпари , Ти си 999999 посетител и печелиш.... никой не клика!
Ако сайта беше личен на някоя засукана кака...ами щях да гласувам...но все пак е търсачка...и то мн добра...... но влизам тук за да си свърша работата...и пак аут ...и така по няколко пъти на ден...а не да оценявам. Мразя тъпите класации!
Ако ти е за гласа...ми направи идекса С ВХОД и да се клика и в поп ъп да гласува за твоя сайт... Тъпо е!!! Ако ти е за тва да си в топ 100 ...ми плати си и ще ти седи на сяка страница реклама и ... пак същата раута... Даже е по добре тва гласувай да го махнеш...всички ламерски сайтове го имат.... важен е броя на посещенията, а не броя на гласовете в някаква тъпа класация, нали ? |
|
|
 |
admin Site Admin

|
Пуснато на: Пон Ное 06, 2006 6:45 pm Заглавие: |
|
|
Не става въпрос за броя гласове в тъпата класация. Става съпрос за броя посетители която тя носи.
Намерете начин да разпростряните сайта и няма проблем - даже ше махна класациите.
Идеята е че тоя сървър му трябва 24 ч. в денонощието ток, бърз интернет и доста работа. Тези неща струват пари, а парите идват от рекламите (не като дата.бг от потребителите).
А това с входа никога няма да стане щот е против разбирането ми за World Wide Web. И класациите са нещо такова, но все още са необходимо зло. |
|
|
 |
PesoglaveC
|
Пуснато на: Пон Ное 06, 2006 8:28 pm Заглавие: |
|
|
еи пич глеи кво търсачката върши перфектна работа..
БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО!
но ако си я направил само заради тъпите топ 100 и топ 10 или каквито и да било глупости и класаци..
Разбирам че трябват средства за подържане на сървъра но..
Незнам но те моля
НЕ СПИРАЙ ТЪРСАЧКАТА!!! _________________ loVe y0u.. |
|
|
 |
PesoglaveC
|
Пуснато на: Пон Ное 06, 2006 8:29 pm Заглавие: |
|
|
сега ще гласувам за нея щом толкова те интересува това..
а за разпространиението всеки ден давам линк на някои от приятелите си.. _________________ loVe y0u.. |
|
|
 |
ANTRAX
|
Пуснато на: Вто Ное 07, 2006 3:05 am Заглавие: |
|
|
| Абе незнам за другите но на мен тази търсачка много ми харесва няма нещо което да съм потърсил и да не съм го намерил! Тук намерих неща които съм търсил със годините и никъде другаде не съм откривал! Моите уважения но мисля че по важното е броят посетители а не броят гласували! Според мен не спирай търсачката!!!! БЛАГОДАРЯ |
|
|
 |
tyecggbg
|
Пуснато на: Вто Ное 07, 2006 9:49 am Заглавие: |
|
|
Да трябват пари за да се живее. Ми както казаха по горе "направи идекса С ВХОД и да се клика и в поп ъп да гласува за твоя сайт"
Аз мисля, че това не е лоша идея. |
|
|
 |
Aurum
|
Пуснато на: Вто Ное 07, 2006 9:04 pm Заглавие: |
|
|
| Ами заеби ги другите саита е идеален мен ако питаш и ще съжалявам ако го изтриееш :( |
|
|
 |
ivo328

|
Пуснато на: Вто Ное 07, 2006 10:26 pm Заглавие: |
|
|
здравейте на всички значи ползвам тая търсачка от около 2 месеца много съм доволен от нея препоръчвам я на приятели и познати те също са много доволни сега забелязах тоя надпис отгоре и видях за какво става въпрос чесно казано аз не съм гласувал за саита за което много съжалявам вече го правя казвам на всеки които ползва търсачката да гласува защото изобщо не ми се иска да загубя и последната си добра търсачка както знаем всички нещата много се прецакаха и ще стават по зле незная кой я е направил тая търсачка незнам какви пари му коства и какви усилия но само едно мога да кажа търсачката е превъзходна и върши чудесна работа дори търсачката да изчезне изкам да благодаря на човека който я е направил
 |
|
|
 |
admin Site Admin

|
Пуснато на: Сря Ное 08, 2006 3:59 pm Заглавие: |
|
|
Не мисля, че е чак толкова трудно да кликнете по 1 път на ден поне на БГ ТОП (първата класация). Останалите не са важни.
Може и да не се усеща по време на търсенето но сървъра се товари и то много. Трябва да се замени 2 GHz Celeron с 3 GHz Pentium с HyperThreading и да се купи още 1 GB RAM. Хич не е леко да се търси в 5 000 000 файла. Базата данни + индексите за търсачката са над 4 GB.
Така че след като не искам пари бихте могли поне едно кликване на ден да ви се откъсне от сърцето. При добра връзка отнема не повече от 15 секунди.
Представете си ако 1/2 от тези 800 посетители кликат всеки ден по 1 път - това прави 4000 гласа за 10 дни - първо място в класацията и нов процесор за сървъра. Така че не бъдете егоисти.
P.S. Няма по-досадно нещо от pop up. Аз съм против това, а и БГ ТОП са против и няма да разрешат. Всеки сайт, който използва pop up като реклама или средство за гласуване не заслужава да бъде в интернет. |
|
|
 |
IvanTheChemist
|
Пуснато на: Чет Ное 09, 2006 11:34 am Заглавие: |
|
|
На мен едно влизане и търсене ми е един глас в БГтопа. А аз търся почти всеки ден. Днес гласувах, утре пак, за вдругиден ще видим дали изобщо ще се докопам до комп  |
|
|
 |
IVAKA
|
Пуснато на: Чет Ное 09, 2006 9:38 pm Заглавие: |
|
|
нееееееееееее мен лично ме марзи да цъкам за тва  |
|