| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
MeGa_F3n
|
Пуснато на: Вто Дек 19, 2006 5:16 pm Заглавие: |
|
|
Админе,търсачката е много хубава.Всеки ден търся от нея по спешност и намирам,но може ли да я обновиш  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
lalevstyle

|
Пуснато на: Вто Дек 19, 2006 11:57 pm Заглавие: |
|
|
| Преди секунда гласувах с 10. Не спирай!!! |
|
|
 |
admin Site Admin

|
Пуснато на: Сря Дек 20, 2006 5:06 am Заглавие: |
|
|
| MeGa_F3n написа: | Админе,търсачката е много хубава.Всеки ден търся от нея по спешност и намирам,но може ли да я обновиш  |
Обновяването е бавен и сложен процес. Затова се прави веднъж на 1-2 месеца. Ако имах съдействието на free сървърите може да става по 2 пъти на седмица, но с тия 2.40 лв на смс показват, че няма да стане.
Търсачката няма да се спира - поне доколкото зависи от мен. Добра работа свършихте - продължавайте да гласувате. |
|
|
 |
plyrzz
|
Пуснато на: Сря Яну 10, 2007 6:29 am Заглавие: |
|
|
Значи здравейте на всички.Замислете се за главната идея на админа,към която и аз се придържах и все още е така.Разпитайте го на лични съобщения как да помогнете за оголемяването на търсачката не вярвам да откаже помощ,преди не отказа и мойта
Помислете малко.Аз имам 50 приятела (примерно,занимаващи се с интернет и нищо не им коства да гласуват по 1 път на ден),а самите приятели са много повече защото се сещате,че като на някой му хареса я разпространява на приятели,правете и вие като мен.Вижте как за отрицателно време (2-3),като се извърши малко спам насам натам и по приятели-Всичко е възможно.Това е целта на админа,нали така?  |
|
|
 |
admin Site Admin

|
Пуснато на: Сря Яну 10, 2007 12:38 pm Заглавие: |
|
|
10x plyrzz!
Само без спам. Пишете на приятели, но без спам - не е почтено.
Както виждате само 1 класация оставих. 1 клик и затватянето на страницата отнема не повече от 3.5 до 4.32 сек. (засечено с хронометър, важи за средностатистическия потребител).
Ако някой държи да гласува в другите класации може да го направи в раздел links, в колонка класации. |
|
|
 |
plyrzz
|
Пуснато на: Сря Яну 10, 2007 2:46 pm Заглавие: |
|
|
дам така е най-добре,най-важната класация с която да могат да се избият парите е БГтоп-а!нищо не ви коства цукнете 1 път и готово,секи ден и ще сме първи  |
|
|
 |
mal4oo
|
Пуснато на: Пет Яну 19, 2007 6:23 pm Заглавие: |
|
|
| много е добра търсачката значи трябва да влизам през бгтоп за да остане така ли ?? |
|
|
 |
admin Site Admin

|
Пуснато на: Съб Яну 20, 2007 2:38 pm Заглавие: |
|
|
| mal4oo написа: | | много е добра търсачката значи трябва да влизам през бгтоп за да остане така ли ?? |
Не. На главната страница има малък банер на BGTop - кликай на него когато се сетиш - не повече от 1 път на ден. |
|
|
 |
mal4oo
|
Пуснато на: Вто Яну 23, 2007 11:13 am Заглавие: |
|
|
| ок няма проблем |
|